Boekingen

Elk feest is uniek en verdient de muziek die erbij past, of het nu gaat om een jazzcombo voor een verjaardagsfeest of bedrijfsborrel, of een swingende popband voor een bruiloft of lustrumgala. Daarom overleggen we graag met u over wat voor sfeer u wilt neerzetten en wat voor muzikale bezetting daarbij zou passen.
We bereiden onze optredens graag met persoonlijke aandacht voor: dat betekent dat we meedenken met uw budget- en feestbehoeften en met plezier een verzoeknummer of twee toevoegen aan ons repertoire.

Omdat door de verschillende bezettingen en benodigdheden de prijs van een optreden kan verschillen, hebben we geen standaardtarieven op deze site. We stellen graag een offerte op maat op op basis van uw wensen.

Wat komt er dan allemaal bij een boeking kijken?

• Wat voor bezetting is gepast?* Klein, groot, of iets ertussenin?
• Hoe lang zijn band en technicus bezig met opbouw, optreden en afbouw?
• Is er geluidstechniek en/of een geluidstechnicus op locatie, of moet de band die verzorgen?**
• Wat spreken we af over reis- en parkeerkosten?

We horen graag van u! Onze contactgegevens zijn te vinden op de pagina contact.

*Een kleine bezetting bestaat doorgaans uit een ritmesectie, 1 of 2 blazers en een zangeres. Een grote bezetting uit volledige ritmesectie, tot 5 blazers en 1 of 2 zangeressen.
**Bij grotere optredens kunnen er bijkomende techniekkosten zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het publiek, bijvoorbeeld voor feestverlichting of het opbouwen van een podium.